Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
 

Adverteerders

2009
2009
Inmiddels heeft de Kroniek van Enkhuizen drie edities uitgegeven, waarmee de periode 1870 - 1960 van de Enkhuizer geschiedenis is beschreven. Met grote en kleine verhalen over crisis, oorlog en het dagelijks leven. U kunt de Kroniek sponsoren door een advertentie te plaatsen op de website of in onze volgende edities.

In de krant

Voorbeelden van advertenties kunt u vinden in de digitale versie van de krant. Uw advertentie zal worden opgemaakt in de stijl van de periode die in de betreffende editie wordt behandeld. In voorgaande edities waren dit de periodes 1870-1939, 1940-1950 en 1950-1960. De tarieven van de derde editie die in 2011 uitkomt, zijn hier binnenkort te vinden. U kunt uw advertentieplaats alvast reserveren voor de volgende editie!

2010
2010

Adverteer ook online

Zet uw advertentie ook online! U kunt een advertentie plaatsen op het redactionele deel of het 'lezers schrijven' gedeelte van onze website. En dat uw advertentie gezien wordt is zeker, met een leesduur van maar liefst 6 minuten per bezoeker! Ook de vormgeving van uw advertentie in authentieke stijl zal zorgen voor veel aandacht voor uw bedrijf.

De Kroniek van Enkhuizen:
  • Brengt 100 jaar Enkhuizen in beeld in 5 edities van de Kroniek van Enkhuizen die steeds een nieuwe periode uit de geschiedenis behandelen.
  • Richt zich op de historie van de gewone man.
  • Heeft een oplage van 35.000 exemplaren
De krant wordt in de zomerperiode verspreid:
  • Als bijlage in de Enkhuizer Courant (oplage 7000)
  • Op diverse beurzen door de VVV
  • Door de VVV in West-Friesland en rond het IJsselmeer etc.
Het daverende succes van de eerste twee Kronieken zal met de komende edities zeker weer geëvenaard worden en niet alleen binnen Enkhuizen. Oud-Enkhuizers die elders in het land zijn gaan wonen of zelfs nog daarbuiten vragen om een exemplaar of ontvangen deze via familie.

De opbrengst van de advertenties ziet u volledig terug in activiteiten die de Stichting Kroniek van Enkhuizen organiseert.

Tarieven, reserveren of vragen? Neem contact met ons op!

Stichting Kroniek van Enkhuizen
p/a TIF Creative Concepts
Oude Gracht 45
1601 RD Enkhuizen
Tel: 085-2103899
E-mail: info@kroniekvanenkhuizen.nl

Volg ons via RSS
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube