Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
 

Initiatiefnemers

De Kroniek van Enkhuizen is een initiatief van Vereniging Oud Enkhuizen en TIF Creative Concepts in opdracht van de Gemeente Enkhuizen en de Provincie Noord-Holland.

Gezamelijk hebben Vereniging Oud Enkhuizen en TIF Creative Concepts de Stichting Kroniek van Enkhuizen in het leven geroepen. Deze stichting staat geregistreerd bij de KvK onder nr 371.44.302.

Wilt u een donatie doen aan de Stichting Kroniek van Enkhuizen om zo het onderhoud / behoud van deze website, de billboards en de voortzetting van de kranten te stimuleren, dan kunt u gebruikmaken van het rekeningnummer 145974375 t.a.v. de Stichting Kroniek van Enkhuizen.

» TIF Creative Concepts

TIF Creative Concepts is een eigentijds ontwerpbureau uit Enkhuizen. Design, vakmanschap, conceptmatig denken en innovatie staan al 15 jaar centraal. Het team bestaat uit een creatieve groep mensen met ieder hun eigen specialisme: webdesign en CMS, grafisch ontwerp, animatie, reclame campagnes, huisstijl, film, fotografie en verpakkingsontwerp.
website: www.tif.nl

» Vereniging Oud Enkhuizen

De Vereniging Oud Enkhuizen bestudeert de geschiedenis en probeert de "roerende monumenten" te behouden: voorwerpen, afbeeldingen en foto's zijn van groot belang. Archief- en archeologisch onderzoek zijn belangrijke taken van de vereniging. Het bouwhistorisch onderzoek naar de bouwgeschiedenis van een monument heeft in de vereniging een grote belangstelling.
website: www.oudenkhuizen.nl

» Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland bestuurt de gelijknamige provincie. Een provincie met ruim 2,5 miljoen inwoners, verdeeld over 60 gemeenten.
website: www.noord-holland.nl

 
Volg ons via RSS
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube